Oldal kiválasztása

Álom

„Ez volt az álma.

Lelkesen kezdte.

De nem úgy alakult.

Újra és újra nekifutott.

Sokszor.

De csak küzdelem és kudarc lett belőle.

Végül feladta.”

Ismered Van Gogh történetét?

Ahogy Vincent egész életében érezte, úgy lehet, hogy te is küzdesz azzal a fájdalmas érzéssel, hogy alkotásaid nem kapnak megfelelő elismerést.

A művészeti világban a tehetség nem mindig elegendő a sikerhez; a láthatóság, az elismertség hiánya mélyen érinti egy alkotó lelkét, és a sikertelenség rányomja egész életére a bélyegét.

A sikertelenség ára

Tudom, fájóan frusztráló látnod, hogy mások – ráadásul talán kevésbé tehetséges művészek – sikereket érnek el, míg te csak küzdesz mint fuldokló a levegőért. Ez az érzés komoly gyötrelmet képes okozni minden olyan alkotónak, aki mindenét beleadja az alkotásba.

Ismered az érzést?

Szíved-lelked beleölöd a műveidbe, mégis úgy tűnik, mintha a világ figyelmen kívül hagyná őket.

Nézed, ahogy mások művei kiállításokon, galériákban pompáznak, míg a tieid a szoba sarkában porosodnak.

Ez nem csak lelkileg nyomasztó, nem csak depresszív, de képes alaposan megtépázni az önbizalmadat és magabiztosságodat is.

.

Elveszni önmagadon belül.

A helyzet csak súlyosbodik, ha sokáig ezen az úton maradsz. A vége felé garantált az alkotói válságba süllyedés, ahol már nem találod meg az inspirációt vagy az erőt az újabb művek létrehozásához.

Lassan kezded majd elveszíteni a hitet az alkotásban, ami eddig életedbe az örömöt hozta. A legrosszabb esetben akár fel is adod, elhagyva azt az álmot, amit annyira szerettél volna megvalósítani.

A legszörnyűbb az egészben, hogy ez a folyamatos küzdelem, a sikertelenség érzése, a figyelem és elismerés hiánya alkotóként súlyosan befolyásolja nemcsak művészi karrieredet, hanem személyes jólétedet is.

A nyomasztó érzés, a kudarc mélybehúzó ereje előbb utóbb átterjed az életed minden területére, és ahogy a műveid nem találják meg a helyüket a világban, úgy egy idő után te sem fogod.

De ez nem a te hibád, és van rá hatékony gyógyír!

A művész világban a tehetség mellett van valami, ami ma már szintén kulcsfontosságú a sikerhez!

Az, hogy tudd mit akarsz mesélni, elmondani, megüzenni az alkotásaidon keresztül. Az, hogy ezt ne csak az alkotásaiddal, de az egész életeddel kommunikáld a világ felé.

És ez a kulcs nem más, mint a

MŰVÉSZ MARKETING!

A Művész Marketing nem csak egy eszköz, hanem az út a kiteljesedés felé. Az út, amelyen keresztül nem csak az alkotásaidat, hanem önmagadat is megmutathatod a világnak. Ahol a szenvedélyed, a tehetséged és az üzeneted egyesül, létrehozva valami igazán maradandót és jelentőséggel bírót.

Tudatosan alkalmazott művész marketinggel megmutathatod a világnak, mi teszi egyedülállóvá és különlegessé a műveidet.

Bemutathatod, hogyan születnek meg alkotásaid, milyen történeteket és érzelmeket hordoznak magukban, megmutathatod általuk, hogy

Ki vagy te valójában!

Éppen ezért írtam meg a

Művész Marketing című könyvet, ami április közepén jelenik meg. A könyv inspirálta egy gyakorlati program megszületését, ami egy

6 HETES INTENZÍV

MŰVÉSZ MARKETING MESTERKURZUS

A tudatos művész marketing nem csak a sikeres eladásokról szól, hanem arról is, hogy jobban megérted és értékeled a saját művészetedet.

A mesterkurzus célja, hogy megtartsd vagy újra megtaláld az örömet az alkotásban és olyan  önbizalmra és magabiztosságra tegyél szert, amivel bármit elérhetsz.

És amikor a műveid megtalálják a helyüket a világban, az ne csak anyagi siker legyen, hanem lelki beteljesülés is, mert te is megtalálod a helyed, mint alkotóművész.

Tiéd lehet a világ öröme.

Képzeld el, hogy érezheted a büszkeséget és a beteljesülést, amikor látod, hogy mások is értékelik azt, amit teremtettél.

Egy olyan világban élhetsz, ahol a tehetséged és a művészi kifejezésed nemcsak elismerést, hanem tiszteletet is kap.

Képzelj el egy olyan világot…

  • Egy olyan jövőt, ahol a műveid nem csak láthatók, hanem ünnepeltek is. Egy olyan jövőt, ahol minden reggel izgatottan ébredsz, mert tudod, hogy az alkotásaidra vár a világ. El tudod képzelni, hogy a galériák és művészet kedvelők sorban állnak, hogy megvásárolják legújabb művedet? Hogy az emberek összegyűlnek, csak hogy meghallgassák, mit mesélsz az alkotásaid mögött rejlő történetekről, az inspirációidról?

El tudod képzelni?

Akkor meg is tudod valósítani!

Ebben segít neked a Művész Marketing Mesterkurzus. Mert ez a jövő nem csak egy álom. Ez a jövő az, amit megérdemelsz, mint alkotó, mint művész.

Nézd, ők már alkalmazzák a művész marketinget, nem is akármekkora sikerrel:

Jordan Casteel:

Kiemelkedő tudásúnak nem mondható fiatal amerikai festő, aki az afroamerikai közösség tagjainak portréival vált ismertté. A közösségi média és a digitális platformok használatával mutatta be a munkáit. Különleges marketing stratégiával elképesztő módon rendkívül rövid idő alatt növelte ismertségét és eladásait.

EYCIIR, alias Vörös Eszter Anna:

Eszter gyakorlatilag a semmiből robbant be a művész világba. Elképesztően jó és ötletes marketing stratégiával pillantok alatt épített fel közel 40 ezer fős facebook, és 25 ezres Instagram közösséget, és saját galériát hozott létre. Messziről felismerhető egyedi alkotásait nemzetközi szinten ismerik és keresik.

Banksy:

A rejtélyes utcai művész, Banksy, tökéletes példa arra, hogy a hatékony (akár gerilla) marketing milyen hatalmas hatással lehet egy művész ismertségére és sikereire. Banksy művei az egész világon ismertek, művei milliókat érnek, és aukciókon rendkívül magas áron kelnek el.

Gécseg András:

Kiváló kortárs festő, főként pasztell festményeiről híres. Andrissal a marketing egyik zseniális eszközét választottuk: a workshopok tartását. Pillanatok alatt országos hírnévre tett szert, gyakorlatilag nincs szabad hétvégéje. Képeiért sorban állnak, nem tud annyit készíteni, amivel ki tudná elégíteni a megugrott keresletet.

Gyükér Zsófia

Zsófi ékes példája annak, hogy konzisztens marketing kommunikációval el lehet érni azt a szintet, amikor hónapokra előre tele a naptár a megrendelésekkel. Azonnal felismerhető egyedi stílusa idővel a védjegyévé vált, állatportréi az állatszerető közösségben rendkívül népszerűek, képei a párizsi Louvre-ig jutottak.

Miért válaszd a  Mesterkurzust?

Képzeld el, hogy a műveid nem csak a stúdió falai között éldegélnek, hanem az egész világ felfigyel rájuk és ünnepli őket!

Ebben segít a Művész Marketing Mesterkurzus, ahol megtanítom neked a mai piac legmodernebb marketingstratégiáit, hogy az alkotói szenvedélyedet siker koronázza.

Miért válaszd a Mesterkurzust?

Szakértői Útmutatás: Tapasztalt művészeti marketingszakértő által vezetett, gyakorlati és elméleti tudást nyújtó kurzus – Valós piaci ismereteket és bevált gyakorlatokat sajátíthatsz el, amelyekkel kiemelkedhetsz a tömegből.

Személyre Szabható Tananyag: A kurzus anyaga személyre szabható, hogy megfeleljen az egyedi művészeti stílusodnak és céljaidnak – Pontosan azokra a kihívásokra kapsz megoldást, amelyekkel a saját művészeti pályádon találkozol.

Élő Workshopok és Webináriumok: Interaktív online  események, ahol valós időben alkalmazhatod az újonnan megszerzett ismereteket – Gyakorlati tapasztalatokat szerezhetsz és azonnali visszajelzést kaphatsz.

Hatékony Marketingeszközök: Megtanítom, hogyan használd a digitális média eszközeit, beleértve a közösségi médiát, e-mail marketinget és weboldal optimalizálást – Ezzel növelheted online láthatóságodat és elérheted a célközönségedet hatékonyabban.

Kapcsolatépítési Lehetőségek: Csatlakozz egy inspiráló művészeti közösséghez, ahol új kapcsolatokat építhetsz és együttműködhetsz más művészekkel – Új kapcsolatok és potenciális együttműködések, amelyek tovább bővíthetik mozgásteredet.

Mit kapsz a Mesterkurzustól?

Z

Énmárkád építésének és az online jelenlét fejlesztésének hatékony módszerét

Z

A közönséged megtalálásának és megszólításának letesztelt praktikáit

Z

Könnyen kivitelezhető alapvető és haladó művészeti marketing stratégiákat

Z

Az alkotásaid hatékony online és offline értékesítésének mesterfogásait

Z

Az új média trendek művészetben való kihasználásának alapos ismeretét

Z

Egy teljes évre szóló art coachingot, hogy mindig fókuszban tudj maradni

Z

Kész csak megvalósításra váró sablonokat minden feladathoz.

Z

Ha még nincs, komplett webes megjelenést: domain név, tárhely, weboldal, blog.

Bónuszok:

Z

Egyéni konzultációs lehetőség a kurzus vezetőjével.

Z

Exkluzív hozzáférés a Művészeti Marketing Mesterkurzus Közösség online fórumához.

Z

12 hónap folyamatos hozzáférés a kurzus frissített anyagaihoz és erőforrásaihoz.

Z

Offline csapatépítőkön való részvétel lehetőségét.

Egyedülálló lehetőség

Az Első és Egyetlen Összetett Művész Marketing Mesterkurzus!

Magyarországon jelenleg nincs más, ilyen összetett és teljes körű művész marketing képzés. Ez a kurzus pont azt a hiányt tölti be, ami kulcsfontosságú a hazai művészeti piacon.

Teljeskörűen Lefedi a Művészeti Marketing Minden Aspektusát

Ez a kurzus nemcsak az alapokra fókuszál, hanem mélyrehatóan tárgyalja a haladó technikákat és stratégiákat is, amelyekre szükséged van a sikerhez.

Személyre Szabott Tanulási Élményt Nyújt

Egyedi igényeid és céljaid figyelembe véve alakítjuk a tananyagot és a tanulási tapasztalatot, biztosítva, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a kurzusból.

Gyakorlati Tapasztalatokra És Valós Piaci Esettanulmányokra Épül

A kurzus során valós piaci helyzeteket és sikertörténeteket elemezünk, hogy lásd, hogyan alkalmazhatók a tanultak a gyakorlatban.

Exkluzív Hozzáférést Biztosít a Művész Marketing Mesterkurzus Közösséghez

Nemcsak a kurzus alatt, hanem azután is hozzáférhetsz egy támogató és inspiráló közösséghez, ahol folyamatosan építheted kapcsolataidat és bővítheted hálózatodat a művészeti világban.

Ha szeretnéd a műveidet a magyar és nemzetközi közönség elé tárni, ha növelni szeretnéd az eladásaidat és ismertségedet, ez a kurzus pont neked szól.

Ne maradj le Magyarország első és egyedülálló Művész Marketing Mesterkurzusáról!

Regisztrálj most, és vedd kezedbe a karriered irányítását a művészeti marketing világában!

Rizikómentes, 1 éves kockázatnullázó

GARANCIA

Amikor csatlakozol a Művész Marketing Mesterkurzushoz, teljes biztonságban érezheted magadat a döntéseddel kapcsolatban. Elkötelezett vagyok amellett, hogy a kurzus minden résztvevő számára értéket nyújtson, ezért

Magyarországon egyedülálló 365 napos teljeskörű garanciát vállalok!

Mi ez a Garancia?

Teljes Pénzvisszafizetés:

Ha végig csinálod a kurzust és használod a benne tanultakat, de a kurzus befejezése után 1 teljes évvel sem tapasztalsz fejlődést a művészeti marketingben vagy az eladásaiddal kapcsolatban, garantálom a 100%-os visszatérítést.

Nincs Bonyodalom:

Nem kérek magyarázatot. Ha becsülettel végigcsináltad, amit a mesterkurzuson tanultál,  de úgy érzed, hogy nem hozta meg a várt eredményeket, egyszerűen jelezd nekem, és teljes kurzus díját visszatérítem.

Egy Évnyi Bizalom:

Ez a garancia biztosítja, hogy elegendő időd legyen a tanultak alkalmazására és a változások megtapasztalására. Teljes bizalommal merülhetsz el a kurzusban, tudva, hogy semmit nem kockáztatsz.

Stresszmentes tanulás:

Csak kövesd a kurzus lépéseit teljes nyugalomban, alkalmazd a tanultakat, és ha mégsem éred el a kívánt eredményeket egy év alatt, vedd fel velem a kapcsolatot a visszatérítés igényléséhez. Ennyire egyszerű.

Vedd kezedbe karriered irányítását a művészeti marketing világában, és tedd meg az első lépést a siker felé, tudva, hogy a teljes biztonságban vagy.

Üdvözöllek! A nevem Bihari Laci

Na de ki is az a Bihari Laci?

 

Immár 18 éve segítem oktatóként, mentorként, coachként az alkotókat az alkotás és művészet számos területén.

A módszer akkreditált oktatójaként jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamokat, és oktatóképzést tartok. Emellett rendszeresen online képzéseket, webinárokat,  workshopokat tartok az alkotóművészet számos területéhez kapcsolódóan. Az áprilisban megjelenő Művész Marketing könyv írója vagyok.

 

„Mielőtt 18 évvel ezelőtt átnyergeltem volna az alkotóművészet lovára 10 évig  marketingkommunikációs szakemberként dolgoztam, amiből 4 évet a saját ügynökségemet vezettem.  És bár a marketing területét annak idején egy teljes kiégés miatt cseréltem az alkotóművészet gyógyító terápiájára, a mai napig jó hasznát veszem az akkor megszerzett tudásnak.

Számomra a művészeti marketing lényegesen többet jelent, mint a hagyományos marketing. Itt nem csak tárgyakról vagy szolgáltatásokról van szó – hanem az alkotók szívének és lelkének lenyomatairól, amelyeket műveikben hagynak.

Minden egyes alkotás egy személyes utazás, egy történet, amely mély érzelmeket és gondolatokat hordoz. Minden egyes darab az alkotó lényének egy darabkája, ami különleges bánásmódot és figyelmet érdemel. 

Ezért a művészeti marketingnek egyedi és különleges megközelítést kell alkalmaznia, amely tiszteletben tartja és megérti az alkotások mögött rejlő mélységet és értéket, amit valójában értékesít.

Így ez az értékesítés nem csak üzleti tranzakció, hanem egy kapcsolat építése az alkotó és a befogadó között, ahol a művészeti alkotások a lélek tükröződései.

A Művész Marketig könyv és a Mesterkurzus az alkotóművészet és a marketingkommunikáció szerelemgyerekeként született meg bennem ennek szellemében.

Nagyon jó szívvel ajánlom minden olyan alkotónak, aki életét az alkotóművészet területén képzeli el, és nem csak hobbi szinten.”

Regisztráció a Mesterkurzusra

Következő kurzus indul:

2024. Május 1. 19:00

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A Művész Marketing Mesterkurzus csomag tartalmi elemei:

Z

6 hetes Online MM MesterKurzus  259.000.- Ft értékben

Z

52 hetes Online Art Coaching 136.000.- Ft értékben

Z

Örökös Online Fórum Tagság 53.000.- Ft értékben

Z

FB + Insta poszt mintagyüjtemény 29.900.- Ft értékben

Z

Blogposzt mintagyüjtemény 19.900.- Ft értékben

Összesen: 498.000.-Ft érték

Kedvezményes 2024.04.30-ig 

498.000.-Ft helyett

99.600.-Ft

(80% kedvezmény)

Extra kedvezményes 2024.04.17. 24:00-ig 

498.000.-Ft helyett

49.800.-Ft

(90% kedvezmény)

Jelentkezés leadása

Jelentkezes50

Talán felmerültek benned kétségek, a kurzussal kapcsolatban.

Itt biztos megtalálod a választ rá

„Nem vagyok elég tehetséges ahhoz, hogy sikeres legyek a művészetben.”

A tehetség csak egy része a sikernek. A kurzus célja, hogy megtanítsa neked azokat a készségeket és technikákat, amelyek segítenek a tehetségedet a legjobban kihasználni és a művészeti világban való láthatóságodat növelni.

„Attól tartok, hogy nem fogok tudni lépést tartani a többi résztvevővel.”

Emlékeztetlek, hogy mindenki a saját útján halad, és a kurzus célja, hogy mindenki személyre szabott ütemben haladhasson. Ne hasonlítsd magad másokhoz; a fejlődésed a saját tempódban történik.

„Nincs elegendő önbizalmam ahhoz, hogy a művészeti karrieremet komolyan vegyem.”

A kurzus egyik célja, hogy növelje az önbizalmadat és magabiztosságodat a művészetben (12 hónap art coaching). A sikeres művészeti marketing nemcsak az eladásokról szól, hanem arról is, hogy megtaláld és a saját hangodat és kifejezd önmagad.

„Félek a kudarctól, ha megpróbálom alkalmazni a tanultakat.”

A kudarc része a tanulási folyamatnak, és minden lépés előrevisz. A kurzus során megtanulod, hogyan kezeld és fordítsd előnyödre a kihívásokat. A kudarcokat sokkal gyorsabban tudod feldolgozni és tanulni belőle, ha egy támogató közösségben tanulsz. Ezért kapsz hozzáférést és leszel a Mesterkurzus Közösség tagja.

„Nem vagyok képes rá.”

A képességek fejleszthetők és a kurzus célja pont ez: lépésről lépésre segíteni neked a szükséges készségek elsajátításában. Bármilyen szinten is vagy most, a kurzus úgy van felépítve, hogy támogassa a fejlődésedet és növelje a képességeidet.

„Nincs rá időm.”

A kurzus rugalmas ütemezése lehetővé teszi, hogy a saját tempódban haladj és a saját idődbeosztásod szerint vegyél részt. Az online elérhetőség azt jelenti, hogy akkor tanulhatsz, amikor neked a legmegfelelőbb.

„Nekem biztosan nem menne.”

A kurzus minden szintű résztvevő számára készült, legyen szó kezdőkről vagy haladókról. A lépésről lépésre haladó, interaktív tanmenet biztosítja, hogy mindenki megtalálja a saját útját a siker felé. Bátorítalak, hogy próbáld ki és tapasztald meg magad, milyen könnyű és hatékony lehet a marketing a művészetben a megfelelő útmutatás mellett.

„Még nem tartok ott az alkotásban.”

A marketing nem csak a már jól megalapozott művészek számára fontos. SŐT! A kurzus segít megérteni, hogyan kommunikálhatod hatékonyan az alkotásaidat és építheted fel a márkádat, már kezdeti szakaszban is.

„Nekem nincs tehetségem a marketinghez.”

A marketing nem tehetség kérdése sokkal inkább tanulható készség. A kurzus olyan alapoktól kezdve halad, amelyek segítenek megérteni és alkalmazni a marketing alapelveit, lépésről lépésre, egyértelmű és érthető módon.

„Nem éri meg az árát.”

A kurzus értéke nem csak az általad tanultakban rejlik, hanem abban is, hogy hozzáférést biztosítunk egy szakmai közösséghez, folyamatos szakértői támogatáshoz és a legfrissebb trendekhez. A kurzus célja, hogy növeld a műveid eladásait és piaci láthatóságodat, ami hosszú távon többszörösen megtéríti az árát.

„Drága a kurzus.”

Mert a legjobbat akarod magadnak és annak ára van. És valóban egyszeri egyösszegű kiadást jelent, de gondolj rá, mint egy hosszú távú befektetésre önmagadba és karrieredbe, amely többszörösen megtérül az idővel a növekvő eladásokon és lehetőségeken keresztül. 

„Máshol olcsóbb.”

Nincs „máshol„. Jelenleg a Művész Marketing Mesterkurzus az egyetlen ilyen jellegű képzés Magyarországon, ami kifejezetten a művészek igényeire és kihívásaira szabva készült. Ez a kurzus egyedülálló lehetőséget kínál, amit más helyeken nem találsz meg, így mint befektetés is egyedi és megismételhetetlen.

„Nem vagyok biztos benne, hogy a kurzus segítene a céljaim elérésében.”

Ezért biztosítokk 365 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát. Ha úgy érzed, hogy a kurzus nem hozza meg a várt eredményeket, pedig te mindent megtettél, mindent alkalmaztál amiről tanultál, a teljes összeget visszatérítem.

„Nem vagyok elég technikailag jártas ahhoz, hogy online kurzuson vegyek részt.”

A kurzus felhasználóbarát és könnyen követhető, minden technikai segítséget és támogatást megadunk, hogy kényelmesen haladhass a tananyaggal. Ha egy böngészőt tudsz kezelni, akkor már nem lehet gond.

„Már sok mindent kipróbáltam a marketingben, és semmi sem működött.”

A kurzus friss és innovatív megközelítéseket kínál, amelyek kifejezetten a művészek igényeire szabva készültek. Új perspektívákat és stratégiákat mutat be, amelyek megújíthatják a hozzáállásodat és eredményeket hozhatnak.

„Nem hiszem, hogy egy online kurzus képes lenne igazán hatékonyan segíteni.”

A digitális oktatás formája lehetővé teszi, hogy a leghasznosabb  tudását közvetlenül hozzád vigyük, bárhol is vagy. Az interaktív tananyagok és valós idejű workshopok biztosítják, hogy a kurzus épp olyan hatékony legyen, mint a hagyományos oktatási formák.

„Attól tartok, hogy a kurzus túl elméleti és nem elég gyakorlatias.”

A kurzus egyensúlyt teremt az elméleti tudás és a gyakorlati alkalmazás között. Valós esettanulmányok, projektalapú feladatok és interaktív workshopok biztosítják, hogy amit tanulsz, azonnal alkalmazni tudod a saját művészeti marketing tevékenységedben.

„Nem tudom, hogyan illeszthetném be a kurzust a már meglévő kötelezettségeimbe.”

A kurzus rugalmas struktúrája lehetővé teszi, hogy a saját idődbeosztásod szerint haladj. Az online anyagokhoz bármikor hozzáférhetsz, így a kurzust a saját életedhez igazíthatod, nem fordítva.