Oldal kiválasztása

Hi

Sikeres jelentkezés!

Regisztráció véglegesítése

Kurzusdíj befizetése

A regisztráció véglegesítéséhez az alábbi lépéseket szükséges megtenned, kérlek olvasd el figyelmesen!

Regisztrációd a kurzusdíj befizetésével tudod véglegesíteni. A programon való részvételed és regisztrációd a díj befizetésével válik véglegessé.

A regisztrációk a beérkező díjak időrendi sorrendjében kerülnek véglegesítésre, így töltve fel a maximált tanfolyami létszámot!

A programok telítettsége miatt csak abban az esetben tudom garantálni a helyed, amennyiben az összeg a regisztráció visszaigazolását követően legkésőbb az előző oldalon megadott időpontig beérkezik.

 

Fontos változás: 2022. augusztusától, kizárólag magánszemélyként tudod fizetni a tanfolyam részvételi díját a KATA szabályozás miatt.

Banki utalásnál vagy befizetésnél A KÖZLEMÉNY ROVATBA KIZÁRÓLAG A REGISZTRÁCIÓHOZ HASZNÁLANDÓ EMAIL CÍMED ÍRD!

Bankszámla információk:

Bihari László e.v.

12600016-13971929-09109545

Külföldről: (IBAN) HU37 1260 0016 1397 1929 0910 9545,

FIGYELEM!: Külföldről történő bankiutalás esetén a kezelési és váltási költség banki vonzatával 4.500.- Ft-tal növelt összeget kérek utalni utalási tételenként.

Üdvözöllek a Mesterkurzuson!

Számlázás

A részvétel díjáról minden esetben számla kerül kiállításra.

A befizetésnél/utalásnál a közlemény rovatba kizárólag azt az email címet kérem beírni, ami a jelentkezésnél megadásra került! Semmi mást! Csak az email címet!

FONTOS!

Számlát azon névre áll módomban kiállítani banki úton történő rendezés esetén, akinek a nevéről/bankszámlájáról érkezik az utalás, vagy aki a befizető a bankban. Ezen az utalás vagy a befizetés után nem áll módomban változtatni.

A kurzusdíj beérkezésével kerül a regisztráció véglegesítésére.  A kurzus kezdést megelőző egy héttel emailben küldöm a fontosabb tudnivalókat. Ebben meg fogsz találni minden lényeges információt, ami szükséges a részvételedhez.

 

Ha bármilyen egyéb kérdésed van, hívj a +36 70 650 1130-as számon.

Lemondási feltételek

  • A részvétel díjmentesen lemondható a program megkezdése előtt 21 naptári nappal, írásban az hello (kukac) omma (pont) hu email címen.
  • A program megkezdése előtt 20. és 8. nap közötti lemondás esetén a részvételi díj 50%-a a lemondási díj.
  • A program megkezdése előtt 1 héten belül történő lemondás esetén a részvételi díj 100%-a a lemondási díj.
  • Betegség, vagy egyéb indokolt és igazolt lemondás esetén lehetőség van átjelentkezésre egy későbbi időpontban tartandó programra.
    A szervező részéről az oktató megbetegedése vagy egyéb előre nem látható nyomós ok (vis major) miatti lemondást esetén, a befizetett összeg 100%-a kerül visszatérítésre, vagy lehetőséget biztosítok egy későbbi programra való átjelentkezésre.

Gratulálok a döntésedhez! Találkozunk a kurzuson!